БЕСКРАЈНО УЖИВАЊЕ

Во животот треба да се ужива. Секојдневните обврски ни оставаат малку време да им се посветиме на задоволствата. Ве покануваме на место каде што нема само да го живеете животот, туку и ќе уживате во него и ќе се релаксирате. Ве покануваме во Cevahir Sky City! Со 3 покриени базени, сауни и турски бањи, конечно можете да го најдете опуштањето што Ви е потребно, секој ден, веднаш до Вашиот дом.

ТУРСКИ БАЊИ
САУНИ
3 БАЗЕНИ

БИДЕТЕ ЗДРАВИ И ВО ФОРМА

Во овие брзи времиња фитнесот и здравиот начин на живеење не се веќе опција, туку потреба. Во Cevahir Sky City сите станари имаат широк избор на спортски терени само на неколку ката подолу од нивниот дом. 5.600m² на приземјето се наменети за спортски и рекреативни терени како сквош, пинг понг, 3 базени за сите сезони,фитнес и аеробик сали, гардероби и тушеви.

ФИТНЕС САЛИ
ПИНГ ПОНГ
СКВОШ ИГРАЛИШТА

ЛЕСЕН ВЛЕЗ, ЛЕСЕН ИЗЛЕЗ

Знаеме дека загубеното време не се надоместува. Времето потрошено на барање паркинг, чекање лифт до
Вашиот апартман или, пак, доаѓање до омилениот трговски центар не е случај во Cevahir Sky City.
Во Cevahir Sky City има пет ката наменети за аркирање, достапни во секое време и брзи лифтови во
секоја зграда, за да не чекате долго да влезете или излезете од Вашиот дом. А, кога ќе решите да одите
на шопинг, со пристап од внатре, имате трговски центар токму под Вашиот дом. Вашето време е
добро потрошено време во Cevahir Sky City.

ПАРКИНГ
БРЗИ ЛИФТОВИ
ВНАТРЕШЕН ПРИСТАП ДО ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР

Мени