Адреса:
Бул. Србија 31 А, Општина Аеродром (Пош. фах 711),
1000 Скопје, Р. Македонија

Работно Време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:00
Саб - Нед: со закажување

За повеќе информации побарајте:
070 360 700
02 15 511

или испратете е-мејл на: sales@cevahirskycity.mk