Денес Cevahir Holding е синоним за квалитет, совршенство, безбедност и завршување на проектите во рамките на предвидените рокови.

Во 2011 година Cevahir Holding влезе на македонскиот пазар и на жителите на главниот град Скопје им ги донесе првите облакодери. Кулите се градат по сите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност, впрочем како и сите останати проекти на компанијата низ светот.ЏЕВАХИР ПРОЕКТИ
НИЗ СВЕТОТ
“Нашиот успех се заснова врз напорна работа, ефикасен менаџмент
и пред сé, работење со добри луѓе.“

Основач,
Ибрахим Џевахир