контакт:

+389 70 360 700

ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕНИ АПАРТМАНИ ЗА ДОЛГ ПРЕСТОЈ

Cevahir Sky City Suites се целосно опремени апартмани во Cevahir Sky City комплексот, предвидени за изнајмување за подолг престој. Сите апартмани се на највисоките катови (34-ти до 39-ти), нудат одличен поглед кон Скопје и сите погодности за живот (мебел, бела техника, кабловска ТВ, WiFi, оптички интернет итн.), како и вклучено паркинг место во подземниот паркинг на комплексот.

Целосно опремен двособен апартман во највисоката зграда во С.Македонија.

Адреса: Бул.Србија бб, 1000 Скопје, С.Македонија

Површина: 53m2

Спрат: 33

Ориентација: Центар на градот

Паркинг: подземна гаража со вклучено 1 возило

Минимален период на изнајмување: 1 месец

ВКЛУЧЕНО
  • Оптички интернет
  • WiFi
  • Кабелска телевизија
ДОДАТНИ БЕНЕФИТИ
  • 24/7 обезбедување
  • Професионално одржување
Двособен модерен апартман
Трособен модерен апартман
Двособен лускузен апартман
Мени