ЗА CEVAHIR HOLDING

Cevahir Holding е константно растечка холдинг компанија со активности во повеќе индустрии вкучувајќи финансии, рударство и обезбедување, но со главен фокус на градежништво, туризам и угостителство.
Компанијата, основана од Ибрахим Џевахир во далечната 1959 година, започна со работа во градежниот сектор, но за кратко време ги прошири своите активности и забележа огромен пораст преку реализирање на успешни проекти во повеќе држави вклучувајќи го Кралството Саудиска Арабија, Либија и Турција.

Денес Cevahir Holding е синоним за квалитет, совршенство, безбедност и завршување на проектите во рамките на предвидените рокови.

Во 2011 година Cevahir Holding влезе на македонскиот пазар и на жителите на главниот град Скопје им ги донесе првите облакодери. Кулите се градат по сите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност, впрочем како и сите останати проекти на компанијата низ светот.

ЏЕВАХИР ПРОЕКТИ НИЗ СВЕТОТ

CEVAHIR SKY CITY

INVESTMENTS, SHOPPING CENTERS

ISTANBUL CEVAHIR SHOPPING CENTER

SHOPPING CENTERS

GRAND CEVAHIR HOTEL CONVENTION CENTER

HOTELS

CEVAHIR HOTEL ASIA

HOTELS

NEW PROJECT TURKEY

INVESTMENTS, SHOPPING CENTERS

TRABZON CEVAHIR OUTLET

INVESTMENTS, SHOPPING CENTERS

THE PLAZA HOTEL

HOTELS

H.R.H PRINCE METEIB BIN ABDULAZIZ PALACE COMPLEX

CONTRACTING, INVESTMENTS

NATIONAL COMMERCIAL BANK OF ZAWIA, HEADQUARTERS BUILDING

BANKS

MAKKAH SCHOOLS, WATER TANKS AND UMBRELLAS

SCHOOLS

“Нашиот успех се заснова врз напорна работа, ефикасен менаџмент
и пред сé, работење со добри луѓе.“

Основач,
Ибрахим Џевахир

Мени