ВНАТРЕШНИОТ ДИЗАЈН НА АПАРТМАНИТЕ ВКЛУЧУВА:
 • Украсен малтер на ѕидовите и таваните.
 • Водоотпорна пластична боја базирана на анти бактериски акрил на внатрешните ѕидови и на таваните.
 • Спуштен таван со метални плочи во бањите.
 • Спуштен таван за кујнскиот простор и ходникот.
 • Висококвалитетна керамика во бањата, кујната и ходниците.
 • Висококвалитетна нелизгава керамика на подовите на терасите и балконите.
 • Ламинатен паркет во спалните и дневните соби.
 • Огледални ормари за чевли и палта на влезот во апартманот.
 • Внатрешни врати отпорни на гребење, со дрвени,
  ламинатни рамки.
 • Челични врати на влезот на сите апартмани.
 • Рефлектирачко термопан стакло за сите прозорци и терасни врати.
Мени