Проверете ги најновите вести од изградбата
 

ЖИВОТ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Впечатлив вкус, префинет животен стил...

Под мотото „Живот без ограничувања“, оваа неверојатна архитектонска структура, со поглед врз урбаното Скопје и кон живописното Водно, е ненадминлив простор за живеење за оние што сакаат повеќе од животот.

Супериорноста и високиот квалитет овозможуваат чувство како да се плови по облаците и посегнува по ѕвездите.

Со над 50 години меѓународно искуство во создавањето на нови визии за урбана преродба, заснована врз принципите на врвен дизајн, јасна визија за идните животни концепти и со репутација на завршување на проектите навреме и според највисоките меѓународни стандарди, Cevahir Holding конечно пристигна во Македонија со изградбата на најпрестижниот градежен комплекс во Скопје.

Дозволете ни да Ви го претставиме Cevahir Sky City, највисоките кули во Македонија, модерен станбен комплекс од четири 40-катни кули и трговски центар што нуди нови најсовремени капацитети, совршена услуга и нов поглед на Скопје. Со над илјада и триста апартмани, ова е навистина град - над градот
 

icon

Следи не на: